Den gode historie

De fleste badmintonspillere ved at fugtede fjerbolde holder 2-3 gange så længe i spil i forhold til tørre bolde, ellers havde de danske badmintonklubber nok ikke investeret et 2 cifret millionbeløb i fugtskabe.

Flere klubber har erfaret at fjerboldene holder længere tid i spil, når man tager dem fra SAVE-BIRDIE fugtrør i forhold dem fra fugtskabe. I fugtrøret bliver fjerboldene busted med en fugtighed på 95 % i den ende man putter dem ind i fugtrøret. I de efterfølgende uger bliver de så ‘akklimatiseret’ og er klar til kamp når de kommer ud i den anden ende af røret.

Tro det eller ej, men vi har ofte spillet i 50-60 minutter med den samme badmintonbold – vel at bemærke efter den har ligget i SAVE-BIRDIE fugtrør i mindst 10 dage. Og det gør den jo ofte når man kun tager 2 fjerbolde fra røret pr. gang og fylder røret op, når man kommer fra træning.

Fugtede fjerbolde knækker næsten aldrig ved limningen, som man ser det ved mere tørre bolde, men når man spiller med den samme fjerbold så længe, vil den naturligvis flosse lidt og dermed blive langsommere. Denne udfordring klares ved at bukke fjerene lidt indad og desuden tilføre dem lidt sved.

De bedste hilsner
Bent Lindvig
Badmintonspiller (8 -10 timer pr. uge og 25 års erfaring med fugtning af fjerbolde).
Opfinder af SAVE-BIRDIE og ejer af ZPORT4U

0
    0
    Din kurv / Your Cart
    Din kurv er tom / your cart is emtyFortsæt med at handle